Etra on suomalainen teknisen kaupan erikoisliike, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Etra pyrkii olemaan kokonaisvaltainen kumppani teollisuustuotteiden ja palveluiden toimittajana ja tuottajana, kehittämään yhteistyötä asiakkaiden ja toimittajien kanssa, rakentamaan molemminpuolista luottamusta sekä tehostamaan hankintaprosesseja tarjoamalla laajan tuote- ja palveluvalikoiman yhdestä paikasta. Lisätietoja Etran tarjoamista palveluista ja tuotteista sekä Etran tuotannoista saat kotisivuilta https://www.etra.fi/

Paraskin tarvitsee huolenpitoa 

Automatisoitu tuotanto ja moderni konekanta yhdistettynä graafiseen tuotannonsuunnitteluun takaavat lopputuotteen korkean laadun ja erinomaisen toimitusvarmuuden. Etrassa investoidaan jatkuvasti kustannustehokkuutta parantaviin innovaatioihin, jotka tuottavat asiakkaalle lisäarvoa. 

”Automaattisessa sahauksessa olemme erittäin tyytyväisiä KASTO-sahoihin”, kertoo kehityspäällikkö Jussi Autio Etralta. Sahojen hyvän käyttövarmuuden varmistamiseksi nyt ja tulevaisuudessa, Etra valitsi MTC Flextek smart care maahantuojan huolenpitosopimuksen, joka sisältää KASTO-sahojen säännöllisen ennakkohuollon, teknisen tuen ja varaosatoimitukset. ”Paraskin saha tarvitsee säännöllistä huolenpitoa, jotta se pysyy luotettavana ja turvallisena”, toteaa Aarno Luukkonen MTC Flextek Servicestä. Kumppanuus on toiminnan ja prosessien kehittämistä yhteistyössä ja yhteistä etua tavoitellen. 

MTC Flextek on KASTO-sahojen maahantuoja. Lisätietoa KASTO-sahoista saat MTC Flextek Service Tommi Nieminen 050 3716603. 

 ”Automaattisessa sahauksessa olemme olleet tyytyväisiä KASTO-sahoihin ja luotamme niiden toimintaan”, toteaa kehityspäällikkö Jussi Autio Etralta.