MTC-Flextek työntekijät rivissä

Asiakasratkaisut

Asiakkaan tarve on toimintamme keskiössä. Pienimmillään ratkaisu voi olla yksittäinen kone tai oheislaite, kun taas suurimmillaan laajoja automatisoituja kokonaisuuksia. Emme ole ainoastaan laitetoimittaja vaan meiltä saat laajasti osaamista suunnitteluun, projektijohtamiseen, toimitukseen, asennukseen, koulutukseen ja ylläpitoon. 

Tarjoamamme laajanvalikoiman työstökoneita ja oheislaitteita, robotiikkaa ja ruiskuvalukoneita sekä teollisuuden palveluita. Meille jokainen asiakas on ainutlaatuinen, ja prosessimme alkaa aina asiakkaan haasteen ratkaisemisesta. Asiakkaamme tuntevat tuotteensa parhaiten, ja me tiedämme, miten ne valmistetaan älykkäästi. Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista valmistuskilpailukykyä, joka tulee luotettavista ratkaisuista ja korkeasta tuottavuudesta.   

Ratkaisumme perustuvat globaaleihin kumppaneihin, joilla on laaja paikallinen asiantuntemus ja tietotaito. Olemme ylpeitä voidessamme integroida ratkaisuja suomalaiselle teknologiateollisuudelle, ja uskomme vahvasti, että tuotteet on valmistettava älykkäästi. 

Tarjoamme huoltopalveluita, jotka turvaavat asiakkaidemme lyhyen aikavälin käyttöajan. Ymmärrämme, että tuotannon seisokki maksaa asiakkaillemme paljon rahaa ja aikaa, joten pyrimme tarjoamaan ratkaisuja, jotka auttavat heitä aloittamaan tuotannon mahdollisimman pian. 

Ladataan…

Kokonaisratkaisut konepajoille sekä muoviteollisuuteen


We keep you in business

Suunnittelu

Suunnittelumme periaatteena on vankka asiakaslähtöisyys. Saat meistä kokeneen kumppanin joka ymmärtää tarpeesi ja täyttää ne yksilöllisillä ratkaisuilla.

Asennus

Jotta saat toimituksistamme irti kaiken mahdollisen hyödyn, tarjoamme apua ja koulutusta koneiden ja kokonaisratkaisujen asennukseen sekä käyttöönottoon.

Service

Varmistamme koneidesi ja laitteidesi tuottavuuden huoltopalveluilla, jotka ulottuvat ennakoivasta kunnossapidosta tekniseen etätukeen sekä varaosiin.

Ratkaisu

Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että käytössäsi ovat aina tuotantoosi sopivimmat, räätälöidyt ja tehokkaat koneet, automaatioratkaisut ja oheislaitteet.

 

”Menestys rakennetaan luottamuksella, asiakasymmärryksellä ja yhteistyöllä!”