MTC Flextek asiantuntijat

Teollisuustuotantosi kokenut kumppani

MTC Flextekistä saat kokeneen ja luotettavan kumppanin, joka turvaa tuotantosi tehoa ja jatkuvuutta yksilöllisillä ratkaisuilla. Olemme erikoistuneet metallintyöstö- ja muovinruiskuvalukoneisiin, koneiden oheislaitteisiin sekä robottiautomaatioon ja näistä integroituihin kokonaisuuksiin ja näitä tukeviin palveluihin. 

MTC Flextek on teollisuusratkaisujen ja -palvelujen erikoisosaaja, jonka avulla voit ylläpitää ja kehittää teollisuustuotantosi ja liiketoimintasi tuottavuutta. Palvelumme laadun perustana on pitkä kokemus, joka yhdistyy jatkuvasti kehittyvään osaamiseen ja teknologian uusiin mahdollisuuksiin.

Palvelemme teollisuusasiakkaitamme 60 vahvan ammattilaisen voimin. Toimipisteemme sijaitsevat kymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea, joten vastaamme sinunkin tarpeisiisi aina nopeasti ja paikallisesti.

Yhteistyön lähtökohtana ovat aina sinun tuotantosi erityispiirteet, olipa mielessäsi sitten räätälöitävä yksittäinen kone tai laaja automatisoitu kokonaisuus. Toimitamme käyttöösi tarpeitasi parhaiten palvelevat ratkaisut monipuolisesta valikoimasta työstökoneita, robotiikkaa, ruiskuvalukoneita ja oheislaitteita.

Teknisten toimitusten lisäksi palvelemme toimintaasi luottokumppanina. Tarjoamme tueksesi laajan osaamisen ja palvelut, jotka ulottuvat projektijohtamisesta ja suunnittelusta asennukseen, koulutukseen ja ylläpitoon.

MTC Flextek tapahtumat Showroomilla

Saat meiltä yksilöllisesti

  • metallintyöstökoneet kilpailukykysi tehostamiseen
  • ruiskuvalukoneet muovituotannon laadun parantamiseen
  • automaatioratkaisut toiminnan joustavuuden varmistamiseen
  • oheislaitteet ratkaisujen ja työympäristön optimointiin
  • huoltopalvelut sujuvaan projektointiin, ylläpitoon ja kehitykseen.
MTC Flextek yritys

Arvomme

LUOTTAMUS – Huolehdimme omista ja yhteisistä lupauksista

ASIAKASYMMÄRRYS – Asiakasymmärrystä, joka mahdollistaa mitä vain

YHTEISTYÖ – Menestys tapahtuu yhdessä

MTC Flextek vastuullisuus

Vastuullisuus

Olemme sitoutuneet vastuulliseen liiketoimintaan niin ihmisten, hallinnon kuin ympäristönkin kannalta. MTC Flextekin ytimessä ovat vastuullisesti tuotetut ja toimitetut kokonaisratkaisut, pitkäjänteiset asiakassuhteet, hyvinvoiva henkilöstö sekä negatiivisten ympäristövaikutusten minimointi. Haluamme edistää vastuullista, eettistä ja läpinäkyvää liiketoimintaa ja allekirjoitamme osaltamme kestävän kehityksen tavoitteet. Julkaisemme ensimmäisen vastuullisuusraporttimme vuoden 2023 tiedoilla keväällä 2024.

MTC Flextek Oy Ab

  • Perheyhtiö, jonka juuret ovat 1900-luvun alussa.
  • Liikevaihto 17 M€.
  • Yli 60 työntekijää.
  • 600 kokemusvuotta.

Tutustu eettiseen ohjeistukseemme alla olevista linkeistä.

MTC Flextek Pirkkalan Showroom

”Menestys rakennetaan luottamuksella, asiakasymmärryksellä ja yhteistyöllä!”