Ratkaisut metalliteollisuuteen

Ratkaisullamme parannat tuotantosi laatua ja kilpailukykyä. Tarjontamme ulottuu metallintyöstökoneista kattaviin automaatiojärjestelmiin ja huoltopalveluihin.

Teollisuustuotantosi kokenut kumppani

MTC Flextekistä saat kokeneen ja luotettavan kumppanin, joka turvaa tuotantosi tehoa ja jatkuvuutta yksilöllisillä ratkaisuilla. Palvelemme teollisuuden asiakkaita lähes 70 eturivin osaajan voimin. Meillä on toimipisteitä Suomessa kymmenellä paikkakunnalla ja vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti ja paikallisesti. Pitkä historiamme takaa laajan kokemuksen ja ammattitaitoisen henkilöstön.

MULTUS-U3000

Työstökoneet


Laajasta työstökonevalikoimastamme sopiva kone kaikille työkappaleille ja tuotantoprosesseille. Edustamamme päämiehet: Okuma, Fanuc, Ibarmia, Soraluce, Hartford sekä Goodway

Automaatio

Omaamme pitkän kokemuksen vaativista robotiikka- ja automaatioratkaisuista 1980-luvulta alkaen. Tähän mennessä on toimitettu yhteensä yli 2000 robottia eri tyyppisissä ratkaisuissa joista monessa on useampi kuin yksi robotti.

Oheislaitteet

Oikein valituilla ja laadukkailla oheislaitteilla tuotanto saadaan mahdollisimman joustavaksi ja konepajan kilpailukyky viritettyä äärimmilleen. Konepajan savut ja emulsio- ja öljysumut heikentävät tuotantotehoa ja aiheuttavat vikoja, kun pölyä kerääntyy laitteisiin ja tuotantotiloihin. Päämiehiämme ovat mm. Absolent, Ecoroll, Breuning Irco sekä OK-vise.

MTc Flextek huolto

Service

Tarjoamme huolto- ja ylläpitopalvelut toimittamiimme työstökoneisiin, oheislaitteisiin, sahoihin ja Fanuc-robottisoluihin. Ymmärrämme, kuinka tärkeää on, että koneesi ovat aina huippukunnossa ja käyttövarmoja. Tämän vuoksi toimivat ja luotettavat huoltopalvelut ovatkin tärkeässä roolissa.  Merkkihuoltoon koulutettu henkilöstömme tuntee koneesi parhaiten. Tarjoamme palvelut myös monimerkkihuoltona erimerkkisiin työstökoneisiin, joista meillä on vankka kokemus. 

Tutustu asiakasratkaisuihimme

BE Group

BE Group

Tampereen Tiivisteteollisuus

Okuman työstökone ja Fanuc robottiautomaatio TT Gasketsille

Myyntitiimimme auttaa sinua tuotantoosi sopivan ratkaisun kanssa

Juha Asunta

Myynti, työstökoneet, eteläinen alue

Juha Asunta

044 726 7349

Pasi Karvonen

Myynti, työstökoneet, pohjoinen alue

Pasi Karvonen

040 485 8199

Jukka Toitturi

Myynti, työstökoneet, läntinen alue

Jukka Toitturi

044 568 5067

Heikki Huovinen

Myynti, robotiikka

Heikki Huovinen

050 546 5973

Simo Kiviniemi

Myynti, robotiikka

Simo Kiviniemi

050 384 3028

Jukka Yläpoikelus

Myynti, oheislaitteet

Jukka Yläpoikelus

0505685068

Aarno Luukkonen

Huolto, asiakkuudet

Aarno Luukkonen

050 579 7617