Robottiautomaatio – ratkaisut teollisuuden haasteisiin

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme tehokkaampaa ja vastuullisempaa tuotantoa.  Meillä on pitkä historia Fanuc roboteista ja olemme toimittaneet yhteensä yli 2000 robottia eri toimialojen tarpeisiin. Asiantuntijamme tarjoavat kattavat palvelut ideasta valmiiksi järjestelmäksi, mukaan lukien tekninen konseptointi, projektinhallinta ja robottiohjelmointi.

Tuotannon tehokas automatisointi

MTC flextek tuotannon tehokas automatiointi

Olemme toteuttaneet lukuisia robottiautomaatioprojekteja Fanuc-ohjelmoinnin ja Fanuc-teollisuusrobottien avulla, käsittäen kappaleen käsittelyn, hitsauksen, kokoonpanot ja toimialakohtaiset automaatioratkaisut.

Lue lisää

Koneenpalvelu

Automaattinen asetusten vaihto MTC flextek

Robotisoitu koneenpalvelu on tehokas ja turvallinen tapa parantaa koneen tuottavuutta. Olemme toimittaneet lukuisia automaatiojärjestelmiä sorveihin, työstökeskuksiin ja hiomakoneisiin.

Lue lisää

Hitsausratkaisut

Hitsaus Polar Metalli MTC Flextek

Useamman robotin hitsausratkaisut tarjoavat joustavuutta tuotantoon. Hitsausrobotti sekä yksi tai useampi kappalerobotti luovat edellytykset jigittömään hitsaukseen ja lyhyisiin automatisoituihin sarjoihin.

Lue lisää

Modernisoinnit ja päivitykset

Olemassa olevan koneen automatisointi robotilla maksimoi koneen käytön. Puolestaan robotin modernisointi ja päivitys on kustannustehokas tapa kehittää omaa tuotantoaan esimerkiksi konenäöllä tai uusilla tarttujilla.

Lue lisää

Fanuc teollisuusrobotit

Olemme toimineet Fanuc integraattorina 30-vuotta. Fanuc-teollisuusrobotit tarjoavat edistyksellisiä ratkaisuja automaatioon. Nämä robottijärjestelmät ovat suunniteltu vastaamaan teollisuuden vaativimpiin sovelluksiin, ja ne integroituvat helposti olemassa oleviin prosesseihin, parantaen tehokkuutta ja tarkkuutta. Fanuc robotit ovat täydellinen valinta yrityksille, jotka haluavat optimoida tuotantonsa ja saavuttaa korkeimman mahdollisen suorituskyvyn automaation avulla.

Yhteiskäyttörobotit

Tutustu MTCF Mobile Celliin – liikuteltavaan yhteistyörobottiin, joka tuo uutta tehoa ja joustavuutta tuotantotehtäviisi. Tämä innovatiivinen ratkaisu on valmiina tuomaan lisäarvoa tuotantolinjallenne, tarjoamalla helpon käyttöönoton ja nopean integroitavuuden olemassa oleviin prosesseihinne.

Toinen MTCF Mobile Cell-ratkaisumme on hitsaukseen suunniteltu MTCF Mobile Cell for Welding. MTCF Mobile Cell for Welding toimitetaan käyttövalmiina ja se on heti valmis erilaisiin hitsaustöihin. Hitsauspoltin on pikakiinnityksellä, joka mahdollistaa hitsauskoneen käytön myös käsihitsaukseen.

Yhteiskäyttörobotti MTC Flextek MTCF Mobile Cell

Kysy lisää robotiikan ja automaation asiantuntijoiltamme

Heikki Huovinen

Myynti, robotiikka

Heikki Huovinen

050 546 5973

Simo Kiviniemi

Myynti, robotiikka

Simo Kiviniemi

050 384 3028

”Menestys rakennetaan luottamuksella, asiakasymmärryksellä ja yhteistyöllä!”