SMART connect

Miten tuotantosi on varautunut yllättäviin ja kalliisiin tuotantoseisokkaihin? SMART connect on nopea ja kustannustehokas etätukipalvelu vikatilanteiden ratkaisemiseen. Käytössä on kolme toisiaan täydentävää palvelua: nopea puhelintuki, lisätyn todellisuuden videopalvelu ja etäyhteys koneen ohjaukseen.

Tervetuloa tutustumaan MTC Flextek SMART connect -etätukipalveluihin! Tämä palvelu on suunniteltu vastaamaan tuotantosi tarpeisiin yllättävissä ja kalliissa tuotantoseisokeissa. SMART connect on nopea ja kustannustehokas tapa ratkaista vikatilanteet, jotta tuotantosi ei jää seisomaan. 

SMART connect -etätukipalvelumme tarjoaa kolme toisiaan täydentävää palvelua: pikainen puhelintuki, lisätyn todellisuuden videopalvelu sekä etäyhteys suoraan koneesi ohjaukseen. Huoltotiimimme on täynnä ammattitaitoisia asiantuntijoita, jotka ovat valmiita auttamaan sinua milloin tahansa. 

SMART connect -etätuki tarjoaa useita etuja: 

  • Nopea apu konerikkojen sattuessa: Meidän avullamme voit saada asiantuntevan avun nopeasti ja tehokkaasti, mikä minimoi tuotantoseisokin pituuden. 
  • Kustannussäästöjä etäratkaisun kautta: Etätuen avulla voimme ratkaista monia ongelmia ilman paikan päälle matkustamista. 
  • Kilpailuetua tuotantovarmuudesta: Kun tuotantosi ei keskeydy, voit pysyä kilpailijoidesi edellä. 
  • Ympäristöystävällinen ratkaisu: Etätuki vähentää tarvetta matkustaa, mikä säästää sekä aikaa että ympäristöä. 

Tutustu MTC Flextek SMART connect -etätukipalveluun jo tänään ja varmista, että tuotantosi on suojattu yllättäviltä ja kalliilta seisokeilta.

MTC Flextek SMART connect: Ota askel kohti tehokkaampaa, luotettavampaa ja kannattavampaa tuotantoa. We Keep You in Business! 

Juhana Moisio

Teknologiapäällikkö / huolto, tekninen tuki

Juhana Moisio

040 764 8227

SMART connect – etätukipalvelut

Tekninen tuki

029 030 0128