AutoDoor
Tuotteet ja palvelut / Oheislaitteet / AutoDoor – ovet työstökoneisiin

AutoDoor – ovet työstökoneisiin

AutoDoor on innovatiivinen tuote, joka on suunniteltu helpottamaan työstökoneiden käyttöä. Se on servokäyttöinen ovi, joka voidaan asentaa työstökoneeseen, mahdollistaen oven avaamisen ja sulkemisen automatisoinnin. Tämä ominaisuus ei ainoastaan tee koneen käytöstä helpompaa, vaan myös parantaa työskentelyn ergonomiaa ja vähentää fyysistä rasitusta.

AutoDoor voidaan asentaa uuden koneen asennuksen yhteydessä tai jo olemassa olevaan koneeseen, mikä tekee siitä erittäin joustavan ratkaisun. Se on suunniteltu sopimaan laajasti erilaisiin työstökoneisiin, mikä takaa sen yhteensopivuuden useimpien mallien kanssa.

AutoDoorin tärkeimmät hyödyt:

  • Automaatio: AutoDoor mahdollistaa ovien avaamisen ja sulkemisen automatisoinnin, mikä parantaa työprosessin tehokkuutta.
  • Servokäyttöinen: Toisin kuin paineilmalla toimivat ovet, AutoDoor sulkee oven hallitummin, mikä pienentää oveen kohdistuvia iskuja ja voimia. Tämä pitää koneen ovet paremmin ehjänä ja pidentää niiden käyttöikää.
  • Itseoppiva: AutoDoor on suunniteltu mittaamaan koneen oven painon ja liikealueen asennuksen yhteydessä, jonka perusteella se säätää itselleen sopivan toimintamatkan ja -nopeuden. Tämä itseoppivuus helpottaa AutoDoor mallin valintaa ja tekee käyttöönotosta helppoa.
  • Robottiautomaation mahdollistaminen: AutoDoorin käyttö mahdollistaa robottiautomaation integroinnin työstökoneeseen, mikä lisää koneen toiminnallisuutta ja tehostaa tuotantoa.
  • Voiman säästö: Manuaalisesti käytettäessä AutoDoor säästää koneen käyttäjän voimia avaamalla raskaatkin ovet väsymättä.
  • Monipuolinen asennettavuus: AutoDoor voidaan asentaa uuden koneen asennuksen yhteydessä tai jo olemassa olevaan koneeseen, ja se soveltuu hyvin laajasti erilaisiin työstökoneisiin
MTC Flextek AutoDoor