soraluce_PMG
Tuotteet ja palvelut / Työstökoneet / Portaalit / Gantry tyyppiset: PMG / PRG / PXG series

Gantry tyyppiset: PMG / PRG / PXG series

soraluce_PMG

Soralucen PMG-, PRG- ja PXG-sarjat tarjoavat huippuluokan tarkkuutta ja monipuolisuutta suurten, monimutkaisten ja korkealaatuisten työkappaleiden käsittelyyn. Nämä monitoimikoneet on suunniteltu tarjoamaan jyrsintä- ja sorvausratkaisuja yhdessä asennuksessa, joten ne ovat ihanteellisia ratkaisuja monille teollisuudenaloille. Kaikki sarjat sisältävät automaattisia ratkaisuja, kuten integroidut työkappaleiden lastaus- ja purkujärjestelmät sekä robottipohjaiset ratkaisut, jotka parantavat tuottavuutta. Lisäksi jokaisella sarjalla on joustava konearkkitehtuuri, joka mahdollistaa erilaisten konekokoonpanojen käytön, eri työasemien käytön ja pendelöivän koneistuksen.

PMG-sarja erottuu kiinteällä poikittaispalkillaan, joka mahdollistaa tehokkaan koneistuksen korkean tehon ja vääntömomentin avulla.

PRG-sarja tarjoaa lisää joustavuutta liikkuvan poikittaispalkkinsa ansiosta, ja siinä on samoin korkea teho ja vääntömomentti suorituskykyistä koneistusta varten.

PXG-sarja on suunniteltu erityisesti prismatisoitujen ja kuutiomaisten kappaleiden työstämiseen yhdellä kiinnityksellä ja asennossa. Tässä mallissa on erittäin raskas valettu rakenne.

Lataa tiedostot täyttämällä yhteystietosi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.