OK vise kiinnittimet

Kiinnittimet

OK-VISE, kansainvälisesti tunnustettu kotimainen yritys, tarjoaa korkealaatuisia kiinnittimiä, jotka on suunniteltu vastaamaan vaativimpiakin teollisuuden tarpeita. Kiinnittimemme on suunniteltu erityisesti sellaisia sovelluksia varten, joissa tarvitaan erinomaista tarkkuutta ja luotettavuutta, kuten koneistus-, mittaus- ja asennustöissä.

Ainutlaatuisella ”kaksoisvääntövoiman” ominaisuudella varustetut OK-Vise kiinnittimet tarjoavat vakaan ja turvallisen kiinnityksen. Lisäksi niiden kompakti koko ja kestävä rakenne tekevät niistä suositun valinnan monille teollisuuden toimijoille. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman erilaisia malleja ja kokoja, sekä mahdollisuuden räätälöityihin ratkaisuihin. OK-Vise kiinnittimien korkea laatu, luotettavuus ja joustavuus tekevät niistä ihanteellisen valinnan kaikenlaisiin teollisuuden sovelluksiin.

SCHUNK on globaali markkinajohtaja korkealaatuisten kiinnittimien valmistuksessa, jotka on suunniteltu erilaisiin teollisiin sovelluksiin. Yritys tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, mukaan lukien tehokkaat pneumaattiset, hydrauliset ja sähköiset kiinnittimet, jotka ovat tunnettuja niiden tarkkuudesta, luotettavuudesta ja kestävyydestä. SCHUNKin kiinnittimet on suunniteltu lisäämään tuotannon tehokkuutta ja parantamaan työn tarkkuutta, vähentäen samalla tuotantokustannuksia.

SCHUNKin vahvuudet perustuvat sen innovatiiviseen tekniikkaan ja jatkuvaan tutkimus- ja kehitystoimintaan. Yrityksen tuotteet tarjoavat erinomaisen toiminnallisuuden, joustavuuden ja skaalautuvuuden, mikä mahdollistaa niiden käytön laajassa valikoimassa teollisia sovelluksia. Niiden modulaarinen rakenne mahdollistaa kiinnittimien mukauttamisen erilaisiin käyttökohteisiin. Tämä on tehnyt SCHUNKin kiinnittimistä arvokkaan työkalun monille teollisuudenaloille, kuten autoteollisuudelle, elektroniikkateollisuudelle, koneenrakennukselle ja robotti-integrointiin.