Ruiskuvalukoneen automatisointi
Tuotteet ja palvelut / Ruiskuvalukoneet / Ruiskuvalukoneen automaatioratkaisut 

Ruiskuvalukoneen automaatioratkaisut 

Tehokkuutta ja tarkkuutta muoviteollisuuteen automatisoinnilla 

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme tehokkaampaa ja vastuullisempaa tuotantoa.  Myynti-, suunnittelu- ja projektitiimimme vastaavat siitä, että asiakkaamme saavat käyttöönsä juuri heille soveltuvan automaatioratkaisun. Ratkaisut suunnitellaan laadukkaiksi ja valmistetaan teollisuuden vaativaan käyttöön. Meillä on yli 30 v kokemus Fanuc roboteista.  

Ruiskuvalukoneen automatisointi tuo mukanaan lukuisia etuja. Se lisää tuottavuutta, koska robotit voivat työskennellä ympäri vuorokauden ilman taukoja. Lisäksi robotit toimivat johdonmukaisesti ja tarkasti, vähentäen virheitä ja parantaen lopputuotteen laatua. Turvallisuus paranee, kun robotit suorittavat vaarallisia tai terveydelle haitallisia tehtäviä, vähentäen työntekijöiden altistumista haitalliselle ergonomialle. Robottien joustavuus tuo lisäarvoa, sillä niitä voidaan ohjelmoida suorittamaan monenlaisia tehtäviä, mikä tekee niistä erittäin joustavia tuotantolaitoksissa. 

Esimerkkejä ruiskuvalukoneen automaatioratkaisuistamme: 

  • Kappaleen siirto jatkojalostukseen 
  • Laadun tarkastus kameralla 
  • Kokoonpano 
  • Merkintä ja pakkaus

FL-NET – Yhdistävä voima 

Fanucin FL-netin avulla automaatio voidaan tehostaa ruiskuvalukoneen ja robotin välillä, tarjoten reaaliaikaisen tiedonsiirron ja kommunikoinnin Fanucin automaatiolaitteiden välillä. FL-NET-verkko tarjoaa kevyen liitännän, joka on sekä nopea että käyttäjäystävällinen. Yhdistämällä Fanucin robotin ja Roboshot saadaan kustannustehokas ratkaisu. 

Kysy lisää ruiskuvalukoneen automatisoinnista sekä Fl-Netistä asiantuntijoiltamme. 

Patrik Jensen

Myynti, ruiskuvalukoneet

Patrik Jensén

0400 729 695

Esa Mikkonen

Projektipäällikkö, ruiskuvalukoneet

Esa Mikkonen

050 568 5203

Tutustu myös muihin automaatioratkaisuihimme