Fanuc ruiskuvalukone
Tuotteet ja palvelut / Ruiskuvalukoneet / Ruiskuvalutekniikan oheislaitteet

Ruiskuvalutekniikan oheislaitteet

PETEK – puhdastilatekniikka

PETEK on johtava yritys puhdastila teknologia-alalla. He tarjoavat kattavia ratkaisuja, jotka sisältävät kaikki järjestelmät ja komponentit, joita tarvitaan puhtaiden tilojen suunnitteluun, asennukseen, käyttöön, huoltoon ja kehittämiseen. PETEK:n tarjoamat ratkaisut mahdollistavat korkean tason puhdastila tuotantoprosessin.  

Valikoimaan kuuluu kone- ja solukohtainen puhdastila sekä tuotantotila ratkaisuita. Nämä varmistavat, että ruiskuvalukoneiden kanssa käytettävät puhtaat tilat täyttävät korkeimmat puhtausstandardit (ISO 7 – tai ISO 8 – luokitus). Tämä auttaa parantamaan tuotteen laatua, vähentämään saastumista ja parantamaan tuotantotehokkuutta. 

Ferlin Plastics Automation – raaka-ainekäsittely ratkaisut ja annostelutekniikka 

Ferlin Plastic Automation tarjoaa laadukkaita raaka-ainekäsittely- ja annostelutekniikanratkaisuita. Innovatiivisten tuotteiden avulla parannat tuotantotehokkuuttasi sekä tuotelaatua.  

Valitsemalla Ferlinin ratkaisut, voit luottaa siihen, että saat parhaat mahdolliset ratkaisut muoviteollisuuden haasteiden kohtaamiseen. 

Lenzkes – muotinkiinnikkeet 

Lenzkesin kiinnitysratkaisut ovat erittäin joustavia ja ne on suunniteltu käytettäväksi laajalla valikoimalla ruiskuvalukoneita. Yhtiö on sitoutunut tuottamaan innovatiivisia tuotteita, jotka vastaavat alan vaativimpiin haasteisiin. Lenzkesin muottikiinnikkeet ovat käytettävyydeltään alan parhaita, yhdistäen luotettavuuden, kestävyyden ja käyttömukavuuden korkealaatuiseen suorituskykyyn. 

Kuumakanavasäätimet 

Ruiskuvalukoneiden oheislaitevalikoimaamme kuuluvat myös kuumakanavasäätimet.  

Kysy lisää ruiskuvalutekniikka tiimiltämme:

Patrik Jensen

Myynti, ruiskuvalukoneet

Patrik Jensén

0400 729 695

Esa Mikkonen

Tekninen tuki, ruiskuvalukoneet

Esa Mikkonen

050 568 5203