Tangonsyöttölaitteet
Tuotteet ja palvelut / Oheislaitteet / Tangonsyöttölaitteet

Tangonsyöttölaitteet

Sorvien ja työstökeskusten yhteyteen liitettävät tangonsyöttölaitteet soveltuvat yhtä luotettavasti sekä aihioiden että valmiiden kappaleiden käsittelyyn. Monipuolisessa valikoimassamme löytyy tangonsyöttölaitteita eri tankopituuksille ja tarvittaessa laite valmistetaan erikoismittojen mukaan.

Tavallisesti tankolaite hankitaan osana konetoimitusta, mutta MTC Flextek toimittaa laitteita asennettavaksi myös olemassa oleviin koneisiin.

Breuning IRCO:n tuotevalikoimaan kuuluu useita eri malleja, kuten:

PROFImat: Monikanavainen nopean vaihdon tankosyöttölaite, joka on ihanteellinen joustaville, tilausperusteisille sorvaustoiminnoille. Se muuttaa tehokkaat sorvit erittäin tehokkaiksi tuotantokeskuksiksi vähäisillä henkilöstövaatimuksilla. Tämä on taloudellinen ratkaisu jopa pienimmille tuotantoerille. PROFImat tarjoaa parhaan tankojen syötön 8 (tai 6) integroidun ohjauskanavan avulla, ja se mahdollistaa huippunopeudet optimaalisella keskittymisellä, mikä vähentää kuormitusta koneelle. Se palvelee kolmivuorotyötä maksimaalisen kuormituksen aikana.

SiMag: Yksikanavainen lataus- ja purkulaite, joka soveltuu kaikille sorveille, mikä mahdollistaa nopeat ja helppokäyttöiset materiaalin vaihdot. Se tarjoaa parhaan kannattavuuden keskisuurille ja erityisesti suurille tuotantoerille. SiMag mahdollistaa värähtelemättömän työstön käyttämällä pidempiä tankoja, mikä vähentää jäännöksen määrää. Latauslaite on tuskin tankoa pidempi.

ILS-MUK: Monikanavainen, automatisoitu lyhyt-tangonsyöttölaite, joka on suunniteltu erityisesti joustaviin, tilausperusteisiin sorvaustoimintoihin. Se yhdistää paikkatietoisen suunnittelun ja nopean syötön optimoidakseen tuotannon tehokkuuden, tarjoten taloudellisen ratkaisun jopa pienimmille tuotantoerille. Tämän laitteen avulla voidaan saavuttaa huippunopeuksia vähäisellä kuormituksella, ja sen ketjukäyttöjärjestelmä mahdollistaa epäsäännöllisten geometrioiden, kuten neliöiden tai kuusikulmioiden, syöttämisen. Ohjaus tapahtuu 5,7 tuuman graafisen kosketusnäytön kautta, ja sen minimaalinen energiankulutus tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan. Se on suunniteltu käsittelemään tankoja, joiden halkaisija on 6-105 mm ja pituus 300-1200 mm / 1600 mm, ja se toimii tehokkaasti kolmivuorotyössä maksimaalisella kuormituksella.