Yhteistyörobotiikka MTC Flextek
Tuotteet ja palvelut / Automaatioratkaisut / Yhteiskäyttörobotiikka

Yhteiskäyttörobotiikka

Yhteistyörobotiikka MTC Flextek

Tutustu MTCF Mobile Celliin – liikuteltavaan yhteistyörobottiin, joka tuo uutta tehoa ja joustavuutta tuotantotehtäviisi. Tämä innovatiivinen ratkaisu on valmiina tuomaan lisäarvoa tuotantolinjallenne, tarjoamalla helpon käyttöönoton ja nopean integroitavuuden olemassa oleviin prosesseihinne.

Toinen MTCF Mobile Cell-ratkaisumme on hitsaukseen suunniteltu MTCF Mobile Cell for Welding. MTCF Mobile Cell for Welding toimitetaan käyttövalmiina ja se on heti valmis erilaisiin hitsaustöihin. Hitsauspoltin on pikakiinnityksellä, joka mahdollistaa hitsauskoneen käytön myös käsihitsaukseen.

MTCF Mobile Cellin etuja:

    • Helppo käyttöönotto
    • Paikoitus käsivarresta taluttamalla
    • 8 vuoden huoltovapaus
    • Turvallisuus (ISO15066)
    • Liitännät ulkoisiin laitteisiin

MTCF Mobile Cellin käyttö on tehty mahdollisimman helpoksi. Se toimitetaan käyttövalmiina, esivalmisteltuna oheislaite- ja koneliityntöjen sekä tarttujan ohjauksen osalta. Tämä tarkoittaa, että voitte nopeasti ja vaivattomasti integroida sen osaksi tuotantoprosessianne.

MTCF Mobile Cellin mukana tulee käyttäjäystävällinen tablettikäyttöpaneeli, joka tekee ohjelmoinnista helppoa intuitiivisilla ohjelmalohkoilla. Sen siirrettävyys tehtävästä toiseen on nopeaa, ja se voidaan sijoittaa uudelleen työasemaan alle minuutissa. Lisäksi se sisältää konenäköjärjestelmän, joka tunnistaa kappaleet, paikoittaa ne ja tekee niistä tarkastuksen.

Lataa tiedostot täyttämällä yhteystietosi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Heikki Huovinen

Myynti, robotiikka

Heikki Huovinen

050 546 5973

Simo Kiviniemi

Myynti, robotiikka

Simo Kiviniemi

050 384 3028