9.11.2023

Vahvistamme oheislaite tarjontaamme DU-PUY teollisuusimureilla

Olemme sopineet uudesta yhteistyöstä Du-Puy Industrial Vacuum Solutions -yrityksen kanssa ja heidän laadukas ja monipuolinen teollisuusimuriensa tuotevalikoima täydentää oheislaitteidemme valikoimaa.

Vuoden mittaan olemme panneet merkille kasvavan kysynnän asiakkaidemme keskuudessa näille tuotteille. EMO Hannoverin messuilla pääsimme tutustumaan DU-PUY:n tuotevalikoimaan heidän osastollaan, ja tästä kohtaamisesta käynnistyivät neuvottelut yhteistyöstä. DU-PUY tarjoaa laajan kattauksen teollisuusimureita, jotka on suunniteltu kestämään teollisuuden ankarimmat olosuhteet. DU-PUY tunnetaan tuotteidensa kestävyydestä, suorituskyvystä ja innovatiivisuudesta, ja heidän imurinsa soveltuvat laajaan kirjoon puhdistustarpeita teollisuusympäristöissä.

Heidän tuotevalikoimansa sisältää esimerkiksi Oil & Chips -imurisarjan, joka tarjoaa räätälöitäviä yksi- ja kolmivaiheisia teollisuusimureita. Näiden tehot vaihtelevat 1 ja 12,5 kW:n välillä, ja ne on suunniteltu erityisesti nykyaikaisten tuotantoympäristöjen vaativiin huolto- ja puhdistustarpeisiin. Imureilla, joiden säiliötilavuudet vaihtelevat 60–450 litran välillä, voidaan käsitellä nesteitä ja lastuja. Ne parantavat työtehokkuutta ja turvallisuutta pitämällä työtilan puhtaana ja estämällä vaarallisten aineiden kertymistä, mikä vähentää työkalujen huoltotarpeita ja pidentää leikkuunesteen elinikää. Tämä edistää tuotantoprosessien optimointia, säästää aikaa ja kuluja sekä tukee vastuullista jätteenkäsittelyä, mikä suojaa ympäristöä.

Uuden yhteistyömme myötä kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme laajemman valikoiman oheislaitteita, jotka tukevat heidän tuotantoprosessejaan ja tehostavat tuotantoa entisestään. Olemme tilanneet mallikappaleet Oilvac 130P -imurista Pirkkalassa sijaitsevaan Showroomiimme, jotta asiakkaamme voivat tutustua tuotteisiin ja niiden ominaisuuksiin käytännössä.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt

Jukka Yläpoikelus

Myynti, oheislaitteet

Jukka Yläpoikelus

0505685068