16.10.2023

Optimoi tuotantosi uudella tasolla: Tutustu Fanuc RS-LINKi2 tarjoamiin mahdollisuuksiin webinaarissamme

Fanuc RS-LINKi2, joka tunnetaan myös nimellä ROBOSHOT-LINKi2, on laadunhallintatyökalu, joka on suunniteltu ruiskuvalukoneiden tehostamiseen ja monitorointiin. Fanuc RS-LINKi2 on suunniteltu erityisesti tuotantolaitoksille, jotka haluavat viedä toimintansa uudelle tasolle. Tämä 30 minuutin webinaari on suunniteltu tarjoamaan kattava katsaus Fanuc RS-LINKi2 ominaisuuksiin ja siihen, kuinka sen reaaliaikainen seuranta ja analytiikka voivat tarjota sinulle kriittistä tietoa, joka voi auttaa vähentämään seisokkeja, parantamaan tuotantotehokkuutta ja optimoimaan resurssien käyttöä.

Oma asiantuntijamme, ohjelmistokehityspäällikkö Jali Kauppinen, jakaa asiantuntemuksensa ja käytännön kokemuksensa, antaen sinulle arvokasta tietoa siitä, kuinka voit hyödyntää Fanuc RS-LINKi2 edistyksellisiä ominaisuuksia omassa tuotantoympäristössäsi.

Rekisteröidy nyt ja ota ensimmäiset askeleet matkalla kohti tehokkaampaa ja tuottavampaa tuotantoa. Tämä webinaari tarjoaa sinulle tilaisuuden ymmärtää paremmin, miten Fanuc RS-LINKi2 voi olla ratkaisevan tärkeä työkalu tuotantosi tehostamisessa ja kilpailukyvyn lisäämisessä.

Webinaari: 17.11.2023 klo 13.00-13.30

Webinaari on maksuton.