Tuotteet ja palvelut / Oheislaitteet / Nesteiden- ja ilmansuodatuslaitteet

Nesteiden- ja ilmansuodatuslaitteet

Absolentin ratkaisut tehostavat tuotantoprosesseja, parantavat työolosuhteita ja säästävät energiaa, tehden siitä erinomaisen valinnan työympäristön parantamiseen. Laaja tuotevalikoima sisältää emulsio- ja öljysumunerottimia sekä kuivapartikkelisuodattimia, jotka toimivat tehokkaasti myös haastavissa olosuhteissa. Absolentin tuotteet lisäävät työntekijöiden turvallisuutta ja hyvinvointia vähentämällä ilmansaasteita, ja parantavat yritysten tuottavuutta ja kannattavuutta energiansäästön avulla. 

A•erity emulsio- ja öljysuodatukseen minimoi suunnittelemattomat tuotantoseisokit ja mukautuu yrityksen tarpeisiin. Sen EcoDrive EC -tuuletinjärjestelmä ja IoT-ratkaisu edistävät tuottavuutta ja työympäristön hallintaa. A•erity on Absolentin uusin tuotekokonaisuus ja sen ehdottomia etuja on muokattavuus. 

A•mist on yksi maailman tehokkaimmista emulsio- ja öljysumun puhdistusjärjestelmistä, joka vähentää lattioiden liukastumisriskiä, säästää energiaa kierrättämällä ilman ja pitää huoltokustannukset alhaisina suodatinkasettien avulla. A•mist suodattimista myymme 6C ja 10C malleja. Muut A•mist suodattimista korvataan A•erity malleilla ensi vuoden alusta alkaen. 

A•dust on optimaalinen kuivapartikkelisuodatin, joita käytetään ilman jäähdytysnestettä tai savua tuottavissa prosesseissa, estäen pölyn kertymisen laitteisiin ja vähentäen räjähdysriskejä.  

A•line-sarja, joka sisältää A5- ja A10-öljysumusuodattimet, tarjoaa erittäin tehokkaan ja ympäristöystävällisen ratkaisun teollisuuden haasteisiin.  

Kaikki Absolentin ratkaisut parantavat työolosuhteita, tehostavat tuotantoprosesseja ja auttavat säästämään energiaa, mikä tekee Absolentista erinomaisen valinnan työympäristön parantamiseen.

Velum on tehokas, nopea ja kustannustehokas ratkaisu, joka pitää laitteesi turvassa, suojattuna ja tuottavana. Se on ihanteellinen ratkaisu elektronisten koneiden, kompressoreiden ja moottoreiden nopeaan suojaamiseen. Velum suojelee sijoituksiasi tarjoamalla suojafilttereitä, jotka on suunniteltu ja valmistettu Nitty-Grittyn toimesta. Näiden filttereiden tarkoituksena on suojata teollisuuslaitosten sähkö- ja elektroniikkalaitteita, kompressoreita ja sähkömoottoreita öljysumulta ja pölyltä, jotka estävät raikkaan ilman kulun ja aiheuttavat sisäisten komponenttien vikaantumisen.

Kahdeksan syytä, miksi sinun tulisi valita Velum:

  1. 30% säästö huoltokustannuksissa
  2. Ei tuotantokatkoksia
  3. Yksi Velum-rulla: 2 vuotta täydellistä suojaa
  4. Ei tarvetta avata kytkinlaitteistoa
  5. 5 sekunnin vaihto
  6. Suojele yritystäsi vain 5 sentillä päivässä
  7. Visuaalinen kontrolli mahdollistaa suodattimen säännöllisen vaihdon
  8. Estää haitallisten hiukkasten leviämisen.