Työstökoneet – CNC-sorvit, työstökeskukset, portaalit, hiomakoneet

Tarjoamme kattavan valikoiman huippulaadukkaita työstökoneita, kuten CNC-sorveja ja koneistuskeskuksia. Valikoimamme sisältää luotettavat ja arvostetut merkit kuten Fanuc, Okuma, Ibarmia, Soraluce ja Hartford. Nämä koneet sopivat erinomaisesti monipuolisiin teollisuuden tarpeisiin, tarjoten tehokkuutta ja korkeaa suorituskykyä vaativissa tuotantoprosesseissa. Koneemme takaavat tehokkuuden ja laadun metallintyöstössä.

Okuma cnc-sorvit ja koneistuskeskukset

Okuma

Okuma tunnetaan innovatiivisista ja korkealaatuisista työstökoneistaan, erityisesti CNC-sorveistaan ja koneistuskeskuksistaan. Okuman tuotteet tarjoavat erinomaista tarkkuutta ja luotettavuutta, mikä tekee niistä ihanteellisia metallintyöstöön ja muihin vaativiin teollisuussovelluksiin. Okuman oma ohjausjärjestelmä, OSP, on erityisesti suunniteltu tarjoamaan käyttäjäystävällisyyttä ja parantamaan koneiden suorituskykyä. OSP-ohjaus mahdollistaa saumattoman integroinnin ja korkean tarkkuuden, mikä takaa tehokkaan ja luotettavan tuotantoprosessin.

Fanuc RoboDrill työstökeskus

Fanuc

Fanuc tarjoaa maailman laajimman valikoiman teollisuusrobotteja ja huippuluokan CNC-järjestelmiä, joihin kuuluu myös ROBODRILL-koneet. Fanucin ROBODRILL on erittäin tehokas ja joustava vertikaalinen koneistuskeskus, joka soveltuu täydellisesti korkeanopeuksiseen jyrsintään, poraukseen ja kierteitykseen. ROBODRILL-koneet ovat tunnettuja nopeasta sykliajastaan, tarkkuudestaan ja kestävyydestään, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan sekä pienille että suurille tuotantosarjoille. Fanucin ROBODRILL-koneet parantavat tuotantosi tehokkuutta ja joustavuutta, samalla kun ne ovat helppokäyttöisiä ja helposti integroitavissa olemassa oleviin järjestelmiin.

Soraluce_FA

Soraluce

Soraluce tunnetaan erityisesti suurten ja raskaiden kappaleiden koneistukseen tarkoitetuista jyrsinkoneistaan ja portaalikoneistaan. Soraluce-koneet tarjoavat korkean tarkkuuden ja luotettavuuden, mikä tekee niistä ihanteellisia vaativiin teollisuussovelluksiin. Soraluce yhdistää innovatiivisen teknologian ja erinomaisen suorituskyvyn, mikä takaa optimaalisen tuotantotehokkuuden ja laadun.

Ibarmia koneet ZVH45_L1500_STAR

Ibarmia

Ibarmia erikoistuu monitoimisiin koneistuskeskuksiin, jotka yhdistävät jyrsinnän ja sorvauksen yhteen tehokkaaseen yksikköön. Ibarmian koneet tarjoavat joustavuutta ja monipuolisuutta, mikä mahdollistaa erilaisten kappaleiden käsittelyn yhdellä koneella. Tämä tekee Ibarmiasta loistavan valinnan yrityksille, jotka tarvitsevat monipuolisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja metallintyöstössä.

Hartford

Hartford tunnetaan korkeasta laadustaan ja tarkkuudestaan. Hartfordin tuotteet, kuten CNC-sorvit ja jyrsinkoneet, tarjoavat luotettavuutta ja pitkäikäisyyttä vaativiin teollisuussovelluksiin. Hartfordin koneet ovat suunniteltu maksimoimaan tuotantotehokkuus ja mahdollistavat monipuolisten metallintyöstöprosessien suorittamisen korkealla tarkkuudella.

Hetitec panostaa nopeuteen – uuden vaakakaraisen myötä koneistukset omaan haltuun

Tutustu asiakasratkaisuihimme


Goodway

Goodway tarjoaa laajan valikoiman CNC-sorveja, jotka on suunniteltu korkealaatuiseen ja tehokkaaseen metallintyöstöön. Heidän koneensa, kuten GTS- ja GV-sarjan mallit, tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden vaativiin teollisuussovelluksiin. Goodwayn koneet hyödyntävät edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten live tooling -revolverin ja C-akselin, mikä mahdollistaa monimutkaisten työstötehtävien suorittamisen yhdellä koneella.

Tutustu työstökoneiden asiakasratkaisuihimme

Okuma ja Hartford

MTC Flextek huoltopalvelut metallintyöstökoneille

Muoviitala Fanuc RoboDrill

Työstökoneet Fanuc Robodrill

Aisikon Okuman monitoimisorvi

BE Group nosti koneistuskapasiteettiaan

BE Group

Kysy lisää ja pyydä tarjous teille oikeasta koneratkaisusta

Juha Asunta

Myynti, työstökoneet, eteläinen alue

Juha Asunta

044 726 7349

Pasi Karvonen

Myynti, työstökoneet, pohjoinen alue

Pasi Karvonen

040 485 8199

Jukka Toitturi

Myynti, työstökoneet, läntinen alue

Jukka Toitturi

044 568 5067

”Menestys rakennetaan luottamuksella, asiakasymmärryksellä ja yhteistyöllä!”