Ratkaisut muoviteollisuuteen

Tarjoamme monipuolisesti Fanucin laajaa valikoimaa, johon kuuluu ruiskuvalukoneita kokoluokassa 15-500tn, minkä ansiosta voimme vastata monipuolisesti eri vaatimuksiin ja tarpeisiin. Tutustu ruiskuvalukoneisiin, oheislaitteisiin sekä niiden automaatioratkaisuihin tarkemmin ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Huollon asiantuntijamme auttavat pitämään toimittamiemme FANUC Roboshot koneiden teknisen kunnon ja tuottavuuden parhaalla mahdollisella tasolla.

Fanuc Roboshot-ruiskuvalukoneet

Fanuc RoboMachines -tuoteperheen Roboshot-ruiskuvalukoneet ovat tunnettuja monipuolisuudestaan, tarkkuudestaan ja nopeudestaan, tarjoten korkealaatuisen ja tasaisen tuotantoprosessin. Roboshot-koneet ovat täyssähköisiä, mikä tekee niistä paitsi erittäin energiatehokkaita, myös vähentää huollon tarvetta ja pidentää koneiden käyttöikää. Edellä mainitut ominaisuudet johtavat merkittäviin säästöihin energiankulutuksessa ja alhaisiin käyttökustannuksiin, minkä vuoksi Roboshot-investointi maksaa itsensä takaisin nopeasti. 

Ruiskuvalukoneen automatisointi

Ruiskuvalukoneen automatisointi

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille vastuullista ja tehokasta tuotantoa tarjoamalla räätälöityjä automaatioratkaisuja. Meidän tiimimme suunnittelee ja toteuttaa laadukkaita ratkaisuja teollisuuden tarpeisiin, ja meillä on yli 30 vuoden kokemus Fanuc roboteista. Ruiskuvalukoneiden automatisointi robotteineen lisää tuottavuutta, laadunvarmuutta ja turvallisuutta, sekä tarjoaa joustavuutta tuotantoprosesseissa.

Fanuc ruiskuvalukone

Ruiskuvalutekniikan oheislaitteet

Lisää ruiskuvalukoneesi tehoa ja tuottavuutta oheislaitteilla.

Täysisähköinen roboshot

Huoltopalvelut

Huollon asiantuntijamme auttavat pitämään toimittamiemme FANUC Robodrill, Roboshot ja Robocut koneiden teknisen kunnon ja tuottavuuden parhaalla mahdollisella tasolla. Säännöllinen huolto pidentää koneesi käyttöikää ja tekee työskentelystä turvallista. Meiltä saat monipuoliset huolto- ja varaosapalvelut nopeasti ja vaivattomasti. Merkkihuolto on luotettava valinta.

Tutustu asiakasratkaisuihimme

Kysy lisää ruiskuvalutekniikka tiimiltämme:

Patrik Jensen

Myynti, ruiskuvalukoneet

Patrik Jensén

0400 729 695

Esa Mikkonen

Projektipäällikkö, ruiskuvalukoneet

Esa Mikkonen

050 568 5203